Maternidad excepcional para mamás excepcionales.

Carregant Esdeveniments

A Centre1més creiem que la maternitat és un viatge que mereix ser celebrat i recolzat des del principi. Per això, et convidem a unir-te al nostre exclusiu Retiro per a Embarassades a Fornalutx , un dia complet dedicat a tu, perquè et connectis, cuidis, nodris i comparteixis en un ambient que afavoreix el benestar integral.

Activitats del Retir:

  • Ioga Prenatal: Sessions adaptades per enfortir el teu cos i ment durant l’embaràs.
  • Tallers Educatius: Aprèn sobre temes essencials per a la teva salut i la del teu bebè, impartits per expertes en maternitat.
  • Relaxació i Cura Personal: Deixa’t acaronar i aprèn a automassatger-te amb tractaments pensats per a embarassades.
  • Alimentació Saludable: Gaudeix de menjars i snacks que nodreixen, dissenyats especialment per a tu i el teu nadó.

Aquest esdeveniment únic es durà a terme a l’idíl·lic entorn de Fornalutx, situat al cor de la Serra de Tramuntana, un lloc perfecte per reconnectar amb la natura i amb tu mateixa en aquesta etapa tan especial.

Impartit per: Cristina Sánchez (Matrona) i Ester Congost (Fisioterapeuta), especialistes de renom en maternitat i benestar prenatal de Centre1més.

Hora: 9:00 AM – 6:00 PM

Cost d’inscripció: 130€

No perdis l’oportunitat de ser part d’aquest dia pensat especialment per a tu i per al teu benestar. Les places són limitades, així que assegura el teu lloc amb anticipació i prepara’t per gaudir d’una experiència revitalitzant i enriquidora.

×