Maternidad excepcional para mamás excepcionales.

Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Taller Lactància Materna

23 març-10:00 - 11:30

€25 - €35
embarazadas y posparto

Impartit per Iris, Matrona i Experta en Lactància

En aquest taller integral, dirigit tant a noves mares com a aquelles que busquen aprofundir els seus coneixements en lactància materna, Iris compartirà la seva vasta experiència i coneixements per recolzar-te en aquest bell però de vegades desafiant viatge. Al llarg del taller explorarem des dels fonaments fins a les tècniques avançades de lactància, garantint que cada mare se senti confiada i preparada per nodrir el nadó de la millor manera possible.

Continguts del Taller:

  1. Introducció: Començarem amb un panorama general sobre la importància de la lactància materna, no només per al desenvolupament i salut del nadó, sinó també per enfortir el vincle mare-fill.
  2. Característiques de la lactància materna (LM): Detallarem els beneficis únics de la LM, subratllant com s’adapta a les necessitats nutricionals i emocionals del nadó al llarg del temps.
  3. Tècnica de Lactància Materna: Aprofundirem en les postures i tècniques per a una lactància amb èxit, assegurant el confort tant per a la mare com per al nadó.
  4. Dificultats i Solucions: Abordarem els desafiaments comuns a la lactància, des de problemes de subjecció fins a baixada de la llet, oferint estratègies pràctiques i solucions efectives.
  5. Extracció i Conservació: Aprendràs a extreure i emmagatzemar la llet materna de manera segura, facilitant la lactància fins i tot quan estiguis lluny del teu nadó.
  6. Medicaments i substàncies: Discutirem com certs medicaments i substàncies poden afectar la lactància, orientant sobre com mantenir una lactància segura i saludable.
  7. Mètode Mela: Introduirem l’innovador Mètode Mela, enfocat a maximitzar el benestar i l’eficàcia de la lactància mitjançant tècniques especialitzades.
  8. Casos i Pràctica: A través d’estudis de cas i sessions pràctiques, tindreu l’oportunitat d’aplicar allò après i aclarir dubtes en un entorn de suport i sense judicis.
  9. Associacions i Recursos: Conclourem amb una guia de recursos i associacions de suport a la lactància, perquè sempre tinguis on anar a buscar ajuda o companyia en el teu camí de lactància.

Mostra els detalls

Data:
23 març
Hora:
10:00 - 11:30
Cost:
€25 - €35

Organitzador

Iris

Recinte

Centre 1més
c/ Aragó 86A
Palma de Mallorca, Balears 07008 España
Telèfon
656 75 52 40
Visualitza el lloc web de Recinte
×