Método 5P para Emabarazadas

El nom “Mètode 5P” prové de les cinc “P” clau: Reeducació Postural ProPiocePtiva Perineal. Aquesta tècnica avançada està dissenyada per facilitar la presa de consciència sobre el propi cos, ajudant a gestionar desequilibris musculars, reprogramar la postura i tractar les disfuncions del terra pèlvic. A través d’aquest mètode, el peu actua com una via principal per a l’entrada d’informació sensorial, cosa que permet fer ajustaments corporals subtils però efectius, activant i tonificant les fibres tòniques perineals.

Integració Corporal Completa A més d’enfocar-se al perineu, el Mètode 5P també inclou exercicis específics per als músculs abdominals, reequilibrant les tensions musculars a tot el cos. Això inclou un treball especial al diafragma i als músculs de l’esfera pèlvica, essencials per a una bona salut i funció corporal durant l’embaràs.

metodo 5p

Beneficis del Mètode 5P

  • Activació de la Consciència Perineal: Ajuda a despertar la consciència del sòl pèlvic, fonamental per a la preparació i recuperació del part.
  • Normalització del To Pelvico: Estabilitza i normalitza el to del sòl pèlvic, ajustant les funcions essencials per a un embaràs saludable.
  • Tonificació del Perine Posterior: Enforteix àrees específiques del perine per suportar millor les demandes físiques de l’embaràs.
  • Alliberament del diafragma i millora respiratòria: promou una respiració més lliure i eficient, crucial durant l’embaràs.
  • Gestió de Pressions Intraabdominals: Millora la capacitat de manejar pressions internes, cosa que és beneficiosa tant durant l’embaràs com en el part.
  • Millora Postural Integral: Reforça un esquema postural saludable, reduint el risc de dolor i malestar.

Enfocament Integral a la Sessió Cada sessió del Mètode 5P no només se centra en el treball perineal i postural, sinó que també integra exercicis de força general, assegurant un enfocament complet que beneficia la salut integral de l’embarassada.

Aquest mètode proporciona un enfocament holístic i profundament efectiu per al benestar físic durant l’embaràs, oferint a les futures mares eines poderoses per manejar el cos i preparar-se per al part.

¿Quieres apuntarte a las clases?

Escríbenos y te mandaremos todos los pasos para descargarte nuestra app, comprar un bono y apuntarte directamente.