Embarazo Fit

A les nostres classes d’Embaràs Fit, oferim un programa integral dissenyat específicament per a futures mares. El nostre enfocament és assegurar que puguis prevenir molèsties i dolors típics de l’embaràs, mantenir-te en forma física òptima per al moment del part i aconseguir una recuperació postpart més ràpida i efectiva. A cada sessió, treballem no només la resistència aeròbica, sinó també la força muscular, enfocant-nos especialment en la mobilitat de pelvis i malucs.

Utilitzem una varietat d’exercicis, tant amb el pes del cos com amb equips complementaris, per fer cada classe dinàmica i efectiva. Un aspecte crucial del nostre entrenament és l’enfortiment de la faixa abdominal profunda, especialment el múscul transvers abdominal. Aquest treball és vital per controlar la diàstasi recti, facilitar els esforços durant el part i prevenir dolors d’esquena futurs.

embarazo fit
embarazadas y posparto

Recomanem assistir a les classes d’Embaràs Fit almenys dues vegades per setmana per obtenir beneficis òptims. La intensitat dels exercicis s´ajusta a cada etapa de l´embaràs, assegurant que cada sessió sigui segura i beneficiosa per a tu i el teu nadó. A més, és important consultar la teva matrona abans d’iniciar qualsevol programa d’exercicis durant l’embaràs.

Les nostres classes d’Embaràs Fit són l’entorn ideal per cuidar-vos i preparar-vos físicament per als desafiaments de l’embaràs i el part. Estem compromeses a donar-te suport en cada pas d’aquest meravellós viatge, assegurant que et sentis fort, recolzada i saludable.

¿Quieres apuntarte a las clases?

Escríbenos y te mandaremos todos los pasos para descargarte nuestra app, comprar un bono y apuntarte directamente.