Yoga prenatal

Durant l’embaràs, el cos de la dona experimenta una sèrie de transformacions sorprenents diàriament: canvis a la columna vertebral, pelvis, ventre i molt més. Aquest període de canvi constant, tant físic com emocional, ens convida a connectar-nos amb el nostre cos d’una manera única.

A la nostra classe de ioga prenatal, t’oferim l’oportunitat de cuidar el teu cos, escoltar-lo i submergir-t’hi, explorant la respiració i les noves sensacions que sorgeixen durant la gestació. El nostre enfocament se centra a fomentar un desenvolupament saludable, promovent el moviment conscient a través de les asanes (postures) i la relaxació per mantenir el teu cos àgil, fort i lliure de tensions.

embarazadas y posparto
embarazadas y posparto

La pràctica de la respiració conscient no només et proporcionarà més oxigenació, sinó que també augmentarà la teva vitalitat i capacitat de relaxació. T’ajudarà a afrontar cada etapa amb serenitat ia connectar-te amb tu en aquest procés d’autoconeixement.

El ioga t’ofereix l’oportunitat de viure en el present, acceptar-te tal com ets, confiar en tu i en els altres, despertar l’amor al teu cor i descobrir capacitats il·limitades mentre et submergeixes a l’alegria de la vida. I qui millor per beneficiar-se d’aquest regal que el nou ésser que està en camí?

¿Quieres apuntarte a las clases?

Escríbenos y te mandaremos todos los pasos para descargarte nuestra app, comprar un bono y apuntarte directamente.