Pilates prenatal

L’embaràs és una etapa de transformació constant, no sols física sinó també mental i emocional. La nostra classe combinada de Pilates i Ioga està dissenyada per acompanyar-te a cada pas d’aquesta meravellosa transformació. Adaptem cada exercici per alinear i enfortir el teu cos en canvi, centrant-nos a la columna vertebral, la pelvis, el ventre i la caixa toràcica, àrees que experimenten una evolució significativa durant la gestació.

A través d’aquestes dues disciplines poderoses, t’oferim un entrenament que tonifica els músculs, millora l’equilibri, l’elasticitat i la força. Alhora, Pilates i Ioga et permeten explorar i adaptar-te a les noves sensacions i necessitats que sorgeixen a mesura que el teu cos s’adapta al creixement de la vida dins teu. Aquest enfocament integrat no sols enforteix el cos, sinó que també calma la ment i fomenta un estat de benestar mental.

embarazadas y posparto
embarazadas y posparto

Totes dues disciplines aprofundeixen en la tècnica respiratòria, una eina essencial per connectar amb el teu cos i cultivar una consciència interior profunda. A través de la respiració conscient, incrementaràs la teva energia vital, milloraràs la teva capacitat de relaxació i presència i et prepararàs serenament per enfrontar cada nova etapa de l’embaràs. Aquesta pràctica t’ajuda a interioritzar el procés de gestació, facilitant un coneixement millor de tu mateixa i de la vida que estàs creant.

L’embaràs és el moment ideal per connectar profundament amb el teu ésser interior i amb el nadó que està creixent dins teu. Les nostres classes de Pilates i Ioga proporcionen l’espai i la guia perfecta perquè exploris aquesta connexió en un entorn segur i acollidor, acompanyada d’experts i altres mares futures.

¿Quieres apuntarte a las clases?

Escríbenos y te mandaremos todos los pasos para descargarte nuestra app, comprar un bono y apuntarte directamente.