Yoga fusión

A les nostres classes de Ioga Fusió, oferim una experiència única que combina el millor del ioga tradicional amb la innovadora metodologia del mètode 5P. Aquest enfocament no sols busca millorar la flexibilitat i la relaxació, sinó també enfortir el rendiment físic i mental a través de cinc principis essencials: potència, precisió, prevenció, percepció i paciència.

En centrar-nos en el tronc, clau per a l’estabilitat del cos, les nostres sessions ajuden a enfortir el centre corporal, millorant significativament l’estabilitat i l’equilibri en diverses posicions de ioga.

Aquesta pràctica està especialment dissenyada per adaptar-se a les necessitats de les mares i nadons, així com a les dones embarassades. El ioga proporciona una base sòlida per manejar l’estrès i millorar la connexió ment-cos, essencial durant i després de l’embaràs. Combinat amb el mètode 5P, el ioga Fusió amplia aquests beneficis en incorporar exercicis que promouen una major consciència corporal i un millor control muscular, elements crucials per enfrontar el desafiament físic del part i la recuperació postnatal.

aipap suelo pelvico
embarazadas y posparto

Participar a les nostres classes de Ioga Fusió és també una oportunitat per formar part d’una comunitat que recolza el creixement personal i el benestar matern. En un ambient segur i acollidor, cada mare pot compartir les seves experiències i trobar suport a altres dones que travessen etapes similars de la maternitat, reforçant el vincle amb el nadó a través de pràctiques compartides.

Cada sessió de Ioga Fusió està acuradament estructurada per treballar en harmonia amb els ritmes naturals del cos de la dona embarassada i de les noves mares. L’enfocament al tronc durant les pràctiques ajuda a crear una columna vertebral més forta i un abdomen més estable, fonamentals per a un embaràs saludable i un part més manejable.

A més, aquest enfocament facilita la correcta alineació postural i ajuda a prevenir el mal d’esquena, comú al postpart.

¿Quieres apuntarte a las clases?

Escríbenos y te mandaremos todos los pasos para descargarte nuestra app, comprar un bono y apuntarte directamente.