AIPAP Terra

El mètode AIPAP Terra és una tècnica d’entrenament dissenyada específicament per preparar el cos de l’embarassada per al part. Aquest mètode integral treballa tots els músculs, lligaments, tendons i articulacions clau per facilitar les diverses fases del part. L’objectiu és que la pelvis s’adapti de manera òptima fent el procés més senzill tant per a la mare com per al nadó.

Creat per un matró amb un índex de parts eutòcics del 98,19%, el programa AIPAP Terra es compon de 10 sessions de 50 minuts cadascuna, on es treballa la resistència aeròbica, la força i la flexibilitat. Aquesta combinació no només és efectiva, sinó també entretinguda, cosa que fa que cada sessió sigui un moment esperat i gaudible.

aipap terra clase
aipap terra clase

L’evidència científica dóna suport àmpliament als beneficis de l’exercici físic durant l’embaràs, tant per al nadó com per a la mare. L’exercici regular ajuda a millorar la condició física, reduïx l’estrès i prepara el cos de la mare per a l’esforç del part.

La supervisió d’una llevadora en aquest tipus de classe és crucial. El seu coneixement expert en la fisiologia i anatomia del part garanteix que els exercicis es realitzin de manera segura i efectiva, enfocant-se a les àrees més importants per a un part saludable.

¿Quieres apuntarte a las clases?

Escríbenos y te mandaremos todos los pasos para descargarte nuestra app, comprar un bono y apuntarte directamente.