AIPAP Agua: Piscina / Playa

El Mètode AIPAP és un programa dexercicis aquàtics dissenyat específicament per preparar el cos per al part. Aquest mètode treballa intensament tots els músculs, lligaments i tendons implicats en els moviments i les postures clau durant el part. Realitzat a l’aigua, proporciona un entorn de baix impacte ideal per a l’exercici durant l’embaràs.

  1. Capacitat Aeròbica: Es realitzen dues sessions destinades a millorar l’oxigenació i la circulació als músculs, evitant contractures i rampes, i mantenint el to muscular necessari per a un part eficient.
  2. Força Muscular: També es duen a terme dues sessions enfocades a augmentar la força dels músculs, lligaments i tendons, essencial per a la mobilitat de la pelvis durant el part.
  3. Elasticitat Pèlvica: Aquest aspecte es treballa en dues sessions més, buscant la màxima amplitud de moviment a les articulacions pèlviques per facilitar un major espai durant el part.
  4. Coordinació Respiratòria: S’integren dues sessions que preparen les embarassades per manejar la seva respiració sota estrès, un component crucial per enfrontar efectivament el treball de part.
  5. Repàs General: Les darreres dues sessions serveixen per revisar i consolidar els aprenentatges de les sessions anteriors, assegurant una comprensió i preparació integral.
aipap piscina 1mes

Ubicacions estacionals per al Mètode AIPAP Aigua

Per aprofitar al màxim els avantatges de l’entrenament a l’aigua i adaptar-nos a les diferents estacions de l’any, les nostres sessions del Mètode AIPAP AGUA es duen a terme a diferents ubicacions.

Durant la temporada d’estiu, les classes es fan a la platja , permetent a les participants gaudir de l’entorn natural i els beneficis terapèutics del mar. En canvi, durant els mesos d’hivern les sessions es traslladen a la piscina del centre esportiu DUIN del Portixol.

Aquest canvi ens permet mantenir la continuïtat i la qualitat de l´entrenament sota condicions climàtiques controlades, assegurant una experiència òptima tot l´any.

¿Quieres apuntarte a las clases?

Escríbenos y te mandaremos todos los pasos para descargarte nuestra app, comprar un bono y apuntarte directamente.