Embarazo Flow

“Embaràs Flow” és més que una simple classe d’exercici: és una invitació a viure el teu embaràs amb agilitat i sense tensions. En aquestes sessions t’ajudem a sentir-te còmoda i connectada amb el teu cos en canvi constant. Mitjançant un enfocament holístic, combinem exercicis de diverses disciplines per enfortir el teu cos i millorar la teva mobilitat, preparant-te per al part amb total confiança en la teva capacitat física.

Cada sessió de “Embaràs Flow” és única, incorporant elements de tècniques provades com AIPAP, el mètode 5P, ioga i exercicis funcionals. Aquesta combinació no sols maximitza la teva força i flexibilitat, sinó que també assegura un enfocament equilibrat que respecta i adapta a les necessitats canviants del teu cos embarassat.

Beneficis Multidimensionals Participar a “Embaràs Flow” ofereix beneficis significatius:

  • Agilitat Millorada: Reduint la tensió i augmentant la comoditat a mesura que el teu cos s’adapta a la nova forma.
  • Força i Mobilitat: Construint la resistència i la capacitat muscular necessàries per a un part més manejable.
  • Confiança Corporal: Enfortint la teva confiança en la capacitat del teu cos per manejar el desafiament del part gràcies a una preparació integral.
clases activas prenatal
embarazadas y posparto

En unir-te a les nostres classes de “Embaràs Flow”, també t’integres a una comunitat de suport on altres futures mares comparteixen les seves experiències i desafiaments. Aquest ambient enriquidor no només fomenta amistats, sinó que també et proporciona suport emocional i consells pràctics durant el viatge cap a la maternitat.

¿Quieres apuntarte a las clases?

Escríbenos y te mandaremos todos los pasos para descargarte nuestra app, comprar un bono y apuntarte directamente.