Posparto Activo

A la nostra classe de postpart actiu, combinem el millor del Mètode Propioceptiu Pelviperineal 5P, creat per Chantal Fabre-Clergue, amb exercicis hipopressius. Aquest enfocament dual enforteix i rehabilita les zones lumbars, abdominals i pèlviques, mentre redueix la pressió intraabdominal per a beneficis posturals, respiratoris i sexuals.

La nostra classe està especialment dissenyada per al període postpart, oferint una recuperació efectiva i divertida en un entorn segur i acollidor. A més, pots portar el teu bebè amb tu fent d’aquesta experiència un moment únic de connexió i benestar.

embarazadas y posparto
embarazadas y posparto

Aquests exercicis aporten beneficis significatius en termes de salut postural, respiratòria, vascular, metabòlica i sexual, fonamentals per a una recuperació postpart completa.

En unir aquests dos poderosos mètodes, us oferim una experiència de recuperació postpart única: eficaç, efectiva i, sobretot, divertida. Les nostres sessions estan dissenyades per adaptar-se a les necessitats específiques del cos femení en aquest delicat període postpart, assegurant un procés de sanació i enfortiment en un ambient segur i acollidor.

¿Quieres apuntarte a las clases?

Escríbenos y te mandaremos todos los pasos para descargarte nuestra app, comprar un bono y apuntarte directamente.